Google Ads kontole ligipääsu jagamine

Google Ads kontole ligipääsu jagamine kaanefoto

Logi sisse oma Google Ads kontole.

Kliki konto paremas ülanurgas tööriistade ikoonil Tools & Settings, seejärel vali „Access and security”.

Google Ads ülemine menüü

Sealt jõuad kasutajahalduse lehele, mis näeb välja selline:

Google Ads kasutajate haldamise menüü

Siin saate vaadata ja hallata kõiki kasutajaid, kellel on juurdepääs teie Google Ads kontole.

Uue kasutaja lisamiseks klõpsa sinist „+“ nuppu.

Vali kutsutava juurdepääsutase ja sisesta tema meiliaadress.

Sõltuvalt sellest, mida isik või asutus peab tegema, tuleb valida sobiv juurdepääsutase. Näiteks kui keegi auditeerib teie kontot, siis tõenäoliselt soovite neile anda ainult „Read only” juurdepääsu. Kui uuel kasutajal peab olema ligipääs kampaaniate muutmiseks, on soovitatav juurdepääsutase „Standard”.

Vajuta „Send invitation“.

Google Adsi konto haldamise kutse

Kui e-postile saadetud kutse on vastu võtnud, kuvatakse teie kontol selle kohta teade. Kui soovite kutse tühistada, klõpsa veerus „Pending Invitations” nupule „Revoke“.

Ja ongi kõik! Google’i reklaamide kontole juurdepääsu andmine on suhteliselt lihtne protsess, milleks peaks kuluma vaid mõni klõps.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga